Eduskuntavaalit 2023

Hyvä lukija,

olen 42-vuotias kansanedustaja, yhteiskuntatieteilijä ja kahden lapsen äiti Keski-Suomesta, Jyväskylästä. Minulla on palava halu vaikuttaa yhteiskunnallisiin epäkohtiin ja aito tahto saada muutos aikaan.

Elettäessä epävarmaa ja turvatonta aikaa politiikassa tarvitaan pitkäjänteisyyttä ja vakautta. Suomi ei menesty eikä sen kansalaisten hyvinvointia rakenneta riitelemällä. Tarvitsemme vahvaa yhteistyötä yli puoluerajojen, jotta vastaamme haasteisiin ja toisaalta hyödynnämme kaikki kasvun mahdollisuudet.

Kestävä julkinen talous, kasvu ja reilu työelämä luovat pohjan hyvinvoinnille. Ulkoinen ja sisäinen turvallisuus vaatii erityishuomiota. Työtä oikeudenmukaisen ja turvallisen Suomen rakentamiseksi on jatkettava.

Haluan, että heikoimpien ääni kuuluu. Sivistysvaltiossa pidetään kaikista huolta eikä ikääntymistä tarvitse pelätä. Peruspalvelut on turvattava varmistamalla hyvinvointialueiden riittävä rahoitus. Järjestöjen asemaa on vahvistettava.

Lapset ja nuoret tarvitsevat yhä enemmän hyvinvointia tukevaa koulutus-, perhe- ja sosiaalipolitiikkaa. Suomi on palautettava koulutuksen kärkimaaksi. Vastuullamme on myös taata, että

tulevilla sukupolvilla on puhdas elinympäristö ja luonto. Turvallinen ja tasa-arvoinen Suomi rakennetaan yhdessä – käyttämällä järkeä ja sydäntä!

Tule mukaan vaalityöhön ja tukiryhmän toimintaan ottamalla rohkeasti yhteyttä. Voit myös tukea kampanjaani tekemällä tilisiirron.

Tili: FI87 8312 6710 4697 12

Saaja: JärjelläjaSydämellä