SDP:n Mäkinen iloitsee Nammo Vihtavuoren ja Puolustusvoimien kumppanuussopimuksesta

Puolustusvoimat on tänään puolustusministeri Antti Kaikkosen (kesk.) valtuuttamana allekirjoittanut strategisen kumppanuussopimuksen kahden ampumatarvikeyrityksen, Nammo Vihtavuori Oy:n ja Nammo Lapua Oy:n kanssa. Sopimuksella vakiinnutetaan Puolustusvoimien ja Nammo-konsernin kotimaisten yhtiöiden pitkään jatkunut yhteistyö. Kansanedustaja ja puolustusvaliokunnan jäsen Riitta Mäkinen (sd.) iloitsee panostuksesta keskisuomalaiseen puolustusteollisuuteen:

”Tämä päätös on tärkeä koko kotimaisen ampumatarvike- ja räjähdealan huoltovarmuuden kannalta, mutta se myös edistää keskisuomalaisen puolustusteollisuuden vahvistumista ja luo pohjaa hyville työllisyys- ja investointinäkymille Vihtavuoren osalta. Lisäksi sopimus tuo yleistä selkeyttä sumuisiin talousnäkymiin Keski-Suomessa”, Mäkinen kommentoi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s