Kansanedustajat Mäkinen ja Könttä: Puuppola-Kirri kevyen liikenteen väylä sai rahoituksen

Tiedote 5.12.

Jyväskyläläiset kansanedustajat Riitta Mäkinen (sd.) ja Joonas Könttä (kesk.) ovat tyytyväisiä eduskunnan myöntämään rahoitukseen, jolla parannetaan Puuppola-Kirrin välistä kevyen liikenteen väylää. Hankkeeseen kohdennetaan 200 000 euroa. 
Puuppola-Kirri -alueen välittömässä läheisyydessä asuu noin 15 000 jyväskyläläistä.

– Lisärahoitus tulee kaupungille tarpeeseen ja sillä varmistetaan hankkeen toteutus myös käytännössä, kansanedustajat toteavat.

Hallitusohjelman mukaisesti hanke luo puitteita kävelyn ja pyöräilyn edistämiselle, mikä edistää yhteistä tahtotilaa myös liikenteen päästöjen vähentämiselle. Se tukee myös Jyväskylän kaupunkistrategian tavoitetta luoda entistä paremmat olosuhteet niin työmatkapyöräilylle kuin virkistysliikunnalle.

– Tärkeintä on kuitenkin yleisen liikenneturvallisuuden parantaminen alueella, jossa asuu paljon lapsiperheitä. Lasten koulumatkojen sujuvuus ja turvallisuuden varmistaminen on yhteinen tavoiteemme. Olemme iloisia siitä, että saimme yhteistyössä vietyä asian maaliin toivomallamme tavalla, Mäkinen ja Könttä toteavat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s